> Utbildning

.

Utbildning i digital marknadsföring

Vi erbjuder egna utbildningar och är lärare på företagsutbildningar. Dessutom håller vi inspirerande föreläsningar om digitala trender. Självklart kan vi hålla utbildning på distans via onlinemöte.

Charlotte da Silva utbildar via Zoom

Salgado har en gedigen erfarenhet av att föreläsa och hålla utbildningar och workshops i en rad områden inom digital marknadsföring. Vi har föreläst på webbdagarna och Internetdagarna och är bland annat kursansvariga hos Wednesday Relations.

Kurser om digital marknadsföring

Vi har flera uppskattade och erfarna utbildare i vårt team, med både hög kompetens och god pedagogisk förmåga. Vi skräddarsyr utbildningar för er och gör även utbildningar i egen regi om du vi kompetensutveckla som egenföretagare. Hör av dig så berättar vi om utbildningar som är på gång framöver eller tar en första avstämning om vilka kanaler, trender eller fenomen som ni vill lär er mer om. 

Kurser om digitala arbetssätt

Digitaliseringen innebär helt nya sätt att arbete över internet. Nya digitala verktyg löser många utmaningar i arbetslivet. Vi kan utbilda i verktyg för distansmöten som Google Hangout, Microsoft Teams eller Zoom. Vi kan även visa er att dra nytta av de senaste programmen för effektiva arbetssätt i det digitala arbetslivet.

 

Föreläsningar om digitala trender

Vi är flitigt anlitade för att hålla inspirationsföreläsningar på mässor, företagsevent, kickoffer och i olika nätverk. Vill du ta ett digital avstamp eller för företagen eller få underlag för diskussioner i ämnen som Interaktionssamhället, ungas nätvanor eller Vad vet Facebook om dig? Vi tar gemensamt fram ett upplägg som passar perfekt för ditt tillfälle.

Referenser

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.