Våra case

Salgado jobbar med kunder inom många olika branscher och i alla möjliga storlekar. Här följer ett urval av uppdrag vi har gjort och jobbar löpande med. Ni är hjärtligt välkommen att höra av er om ni vill veta mer.

Kontakta oss

Svensk Galopp

"Våra möten är alltid väldigt trevliga och lärorika. Salgado hjälper oss tänka i nya banor och är alltid flexibla i vårt samarbete. Vi uppskattar det genuina engagemanget, de många idéerna och att teamet från Salgado så snabbt satte sig in i vår verksamhet."
- Amie Karlsson, Svensk Galopp

Se hela caset

Möller Bil

"Det känns tryggt att ha en flexibel och strategisk partner att bolla frågor och utmaningar med. De är trevliga och proffsiga och jag upplever att de alltid sätter våra behov i första rummet, oavsett vad det handlar om"
- Helene Runnevik, Möller Bil

Se hela caset

Netsecure

"Efter varje möte med Salgado känner jag mig smartare och vi har alltid kunnat flytta våra positioner framåt. Att personalen inte bara är kunniga utan även vänliga och respektfulla gör hela samarbetet mycket positivt."
- Jonas Möller, Netsecure

Se hela caset

Affärskompetens

"Vi upplever att Salgado snabba, pedagogiska och ständigt uppdaterade. Personligen uppskattar jag särskilt vår raka dialog och att de alltid är positiva och trevliga."
- Vera Andersson, Affärskompetens

Se hela caset

Lillskär

"Att jobba med Salgado är snabbt, smidigt och roligt! Vi ser fina resultat i de kundunderlag vi får att arbeta med som ett resultat av våra kampanjer i olika sociala medier."
- Carolina Hagren, Lillskär

Se hela caset

Medieinstitutet

"Vi har en väldigt agil och snabb process dessa dagar. Ett samarbete vi har jobbat fram genom goda och täta kontakter. Nästan inget är omöjligt för vårt samarbete och vi är snabbfotade tillsammans i en ständigt föränderlig miljö/bransch."
- Mats Andersson, Medieinstitutet

Se hela caset

Kontakt

Vi levererar social och datadriven kommunikation i de digitala kanaler där era målgrupper finns. Vi älskar att hjälpa er nå era mål genom smart digital marknadsföring.

hey@salgado.se