Våra tjänster

Våra tjänster bygger på ett strategiskt och datadrivet arbetssätt där vi vill samarbeta tajt med er. Här presenteras tjänsterna med utgångspunkt från olika målsättningar. Vilka behov har ert företag och vilka mål vill ni uppnå?

Kontakta oss

Alla vägar leder till Rom

Det finns flera vägar att gå och som man brukar säga; alla vägar leder till Rom – eller i det här fallet en framgångsrik digital närvaro. Självklart behöver ni inte veta exakt vad ni är i behov av, eller så har ni en klar bild om vilka olika målsättningar ni vill uppnå. Av erfarenhet vet vi att man behöver arbeta med flera målbilder och metoder samtidigt för att få resultat och som ni säkert förstår går många av våra områden in i varandra. Digital marknadsföring är inte bara en sak – utan flera områden, moment och metoder.

Låt oss träffas och prata om era behov och mål – tillsammans hittar vi rätt väg att börja med.

Vad behöver ni hjälp med?

Se alla case

Case

Affärskompetens

"Vi upplever att Salgado snabba, pedagogiska och ständigt uppdaterade. Personligen uppskattar jag särskilt vår raka dialog och att de alltid är positiva och trevliga."
- Vera Andersson, Affärskompetens

Se hela caset

Case

Medieinstitutet

"Vi har en väldigt agil och snabb process dessa dagar. Ett samarbete vi har jobbat fram genom goda och täta kontakter. Nästan inget är omöjligt för vårt samarbete och vi är snabbfotade tillsammans i en ständigt föränderlig miljö/bransch."
- Mats Andersson, Medieinstitutet

Se hela caset

Case

Lillskär

"Att jobba med Salgado är snabbt, smidigt och roligt! Vi ser fina resultat i de kundunderlag vi får att arbeta med som ett resultat av våra kampanjer i olika sociala medier."
- Carolina Hagren, Lillskär

Se hela caset

Case

Möller Bil

"Det känns tryggt att ha en flexibel och strategisk partner att bolla frågor och utmaningar med. De är trevliga och proffsiga och jag upplever att de alltid sätter våra behov i första rummet, oavsett vad det handlar om"
- Helene Runnevik, Möller Bil

Se hela caset

Case

Svensk Galopp

"Våra möten är alltid väldigt trevliga och lärorika. Salgado hjälper oss tänka i nya banor och är alltid flexibla i vårt samarbete. Vi uppskattar det genuina engagemanget, de många idéerna och att teamet från Salgado så snabbt satte sig in i vår verksamhet."
- Amie Karlsson, Svensk Galopp

Se hela caset

Ska vi ses?

Vill du veta mer om våra tjänster och hur vi jobbar? Kul! Skicka iväg ett meddelande så bokar vi en tid för att lära känna varandra!

hey@salgado.se