Jobba hos oss

Vill du ansluta dig till vårt härliga gäng? Då har du hittat rätt sida! Här hittar du lediga tjänster hos oss eller information om hur du skickar spontanansökan eller praktikansökan.

Lediga tjänster

Typiskt, just nu har vi inga lediga tjänster.

Du är välkommen att skicka in en spontanansökan via chatboten ovan, så vi har koll på vem du är inför framtida vakanser!

Praktik

Letar du praktikplats? Vad roligt! Vi har lång erfarenhet av att ta emot studenter från olika lärosäten, så som Uppsala Universitet och Medieinstitutet.

Vi tar emot studenter som har en praktikperiod på minst 10 veckor. Varmt välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till hey@salgado.se.

The Salgado Way

Salgado är en dynamisk arbetsplats som kännetecknas av teamwork, expertis, glädje, kreativitet och engagemang. Vi kallar det The Salgado Way. Det präglar vårt sätt att vara mot varandra och våra kunder. Vi tycker att det är viktigt att ta till vara på allas styrkor och försöker forma vår organisation efter medarbetarnas personligheter och kompetenser.

Vårt team är handplockat för att komplettera varandra. Vi är ett udda gäng med helt olika personligheter men enas kring gemensamma värderingar.

Vi värdesätter hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och träningsaktiviteter varje vecka. Vi ses gärna efter jobbet på AW. Som förmån har du även abonnemang på BookBeat eller Storytel då vi tror på kultur som en viktig del av personlig utveckling. Självklart får du som är anställd hos oss tjänstepension.