Lärare på kurs

Söker ni lärare inom digital marknadsföring till en utbildningsinstans eller projekt? Då har ni kommit rätt! 

Kontakta oss

Vi har flera års erfarenhet av täta samarbeten med utbildnings- arrangörer och företag. Tillsammans skapar vi kurser anpassade efter er publik och mixar teori med praktiska övningar. Vi har en gedigen meny av ämnen och majoriteten av våra medarbetare är vana utbildare, som lär ut det hantverk de praktiserar dagligen. Våra utbildare är mycket uppskattade och om vi får klappa oss på axeln  – har vi fina referenser och recensioner.

 

Såhär arbetar vi

Vi börjar med ett uppstartsmöte där ni får träffa våra utbildare och dela med er av era behov. Kanske har ni redan en klar bild av vad er kurs ska innehålla eller så fyller vi på innehållslistan tillsammans. Det är viktigt för oss att vara flexibla och hitta ett upplägg som er publik och era kunder uppskattar. Om kursen ska hållas i flera omgångar är det av största vikt att vi får feedback av deltagarna så att vi kan utveckla upplägget och bli ännu bättre.

I uppstarten planerar vi även om och hur deltagarna ska bli bedömda. Vi är vana att arbeta med olika typer av betygsättning och certifiering. I samråd med er kommer vi fram till hur upplägget ska se ut.

I vårt bagage finns bland annat uppdrag som kurslärare på Medieinstitutet där vi utbildat framtidens digitala marknadsförare i ämnen som digital analys, programmatic, Google Analytics och paid social. Ett annat uppdrag vi är stolta över är ESF-projektet Affärskompetens där vi under flera år hållit i kurser inom bland annat contentproduktion, strategi för sociala medier, SEO och Google Ads.

Hållbarhet á la Salgado

Att tänka och agera hållbart är en värdering som alla vi salgadinhos delar och som genomsyrar vårt arbetssätt och bolagets engagemang. Delar du den med oss?

Läs mer om vårt hållbarhetstänk