Stärka ert
varumärke

Bli top of mind på marknaden. Öka kännedom om ert erbjudande med slagkraftiga budskap.

Kontakta oss

Ett starkt varumärke är ingenting man får gratis. Tråkigt, men sant. Det är ett konsekvent arbete som kräver en stor portion tålamod. Att återkommande kommunicera varumärkesbyggande och med slagkraftiga budskap ger långvariga effekter som bidrar till att öka er tillväxt.

 

Stärka varumärke

Tillsammans hittar
vi rätt väg

Du känner ditt varumärke utantill och vet vad ni vill kommunicera. Vi bidrar med lång erfarenhet av digital marknadsföring och utmanar dig att hitta nya vägar som passar i det digitala landskapet. Det gäller att balansera era kärnbudskap med nytänkande uttryck som engagerar målgruppen. Att bemästra konsten att vara sanna mot er själva och samtidigt sticka ut i mängden, helt enkelt.

 

Metoder för att stärka varumärket

För att stärka ert varumärke är det viktigt att tänka på helheten. Genom ett strategiskt perspektiv håller vi oss på rätt kurs mot kostnadseffektiva insatser som gynnar era affärsmål. Vi rekommenderar att jobba med flera områden av er digitala närvaro för att bygga en hållbar varumärkeskännedom:

  • En tydlig varumärkesstrategi som kartlägger era digitala insatser
  • Träffsäker annonsering i digitala kanaler så som Meta, Programmatic och TikTok
  • Nytänkande content anpassade till klimatet på sociala kanaler
  • En sökmotoroptimerad hemsida som hamnar högt upp i träfflistan

Strategi för digital närvaro

Det är inte bara På Spåret-deltagare som behöver svara på frågan ”Vart är vi påväg?”. Att sammanställa en tydlig strategi där mål och metoder specificeras är viktigt för att du och ditt team ska ha stöd i dagliga strategiska beslut. Vi har en välarbetad process för framtagande av en strategi där vi tillsammans vrider och vänder på vår checklista av frågor. När strategin är reviderad och godkänd hjälper vi er gärna att implementera och följa upp den – för det är när vi tillsammans arbetar strategiskt som vi får bäst resultat.

Annonsering i digitala kanaler

För att nå ut till en ny publik och öka kännedomen om ert erbjudande behöver ni hitta rätt målgrupper i relevanta kanaler. Med relevanta kanaler menar vi där era potentiella kunder befinner sig och där ni får mest ”bang for the buck”. De kanaler vi oftast använder är Meta, Tiktok, Google, Youtube och Pinterest. Sist men inte minst även Programmatic, som kort förklarat är annonsering via en AI-baserad plattform där vi kan köpa synlighet på i stort sett alla digitala annonsytor.

 

Stärka varumärket

Kreativt content

Stick ut i bruset! För att nå fram med ert budskap behöver ert innehåll anpassas efter klimatet på kanalerna ni använder. När vi skapar content till våra kunder utmanar vi dem att tänka utanför sin comfort zone. Självklart är det viktigt att behålla sin grafiska profil och sitt kärnbudskap men det går faktiskt att göra både och. Det är där vi kommer in i bilden!

Sökmotoroptimering

För att fånga upp de intressenter som googlar efter er är det A och O att er hemsida är sökmotoroptimerad. Det innebär att vi hjälper Google att identifiera att ert innehåll på hemsidan är relevant för personen som söker efter ett specifikt ämne. Då presenteras er hemsida högt upp på träfflistan. Det här är arbete som ofta kräver tålamod och kärlek. Så hur får vi Google att tycka om oss? Oroa er inte, vi hjälper er från ax till limpa. Vi börjar med en gedigen analys av ert nuläge.

Se alla case

Case

Svensk Galopp

"Våra möten är alltid väldigt trevliga och lärorika. Salgado hjälper oss tänka i nya banor och är alltid flexibla i vårt samarbete. Vi uppskattar det genuina engagemanget, de många idéerna och att teamet från Salgado så snabbt satte sig in i vår verksamhet."
- Amie Karlsson, Svensk Galopp

Se hela caset

Case

Lillskär

"Att jobba med Salgado är snabbt, smidigt och roligt! Vi ser fina resultat i de kundunderlag vi får att arbeta med som ett resultat av våra kampanjer i olika sociala medier."
- Carolina Hagren, Lillskär

Se hela caset
Se alla tjänster

Fler tjänster

Tjänst informera och påverka

Informera och påverka

Effektiv spridning av allmännyttig och opinionsbildande information.

Tjänst kompetensutveckla teamet

Kompetensutveckla ert team

Låt oss dela med oss! Utbilda er inom digital marknadsföring.

Tjänst content till sociala medier

Skapa content till sociala kanaler

Stick ut i bruset! Med kreativt & datadrivet content skapar vi nytänkande budskap.

Tjänst kvalitativa leads

Få fler kvalitativa leads

Öka er tillväxt genom datadriven & kreativ leadsgenerering.

Öka konverteringarna

Öka antal konverteringar

Vi optimerar er digitala närvaro genom agila & datadrivna beslut.

Stärka varumärke

Stärka ert varumärke

Öka kännedom om vilka ni är med slagkraftiga budskap.

Tjänst digital strategi

Ta fram en strategi för digital närvaro

Tillsammans tar vi fram en plan för er digitala närvaro där era affärsmål är i fokus.

Tjänst chatbot Salgado

Effektivisera er kundservice

Låt en chatbot bli kompisen som avlastar er kundtjänst. Vi vägleder er!