Skapa content till sociala kanaler

Stick ut i bruset! Med kreativa idéer skapar vi nytänkande visuella budskap på ett kostnadseffektivt sätt – anpassat för alla steg i er kundresa. 

Kontakta oss

 


Skippa reklamfilmen – skapa social content! Vår filosofi är enkel. Bra content ska prata samma språk som klimatet på sociala kanaler kräver. Budskapen vi företag förmedlar ska i första hand utgå från vad vår publik vill se, inte vad vi själva vill berätta. Det gäller alltså att forma det budskap vi vill förmedla på ett sätt som berör och engagerar, för ingen vill bli överröst med trött reklam. Det har aldrig varit mer utmanande (eller roligare) att nå ut i bruset!  

Vi sociala medie-användare har en gemensam nämnare: vi vill ta del av innehåll som  berör och underhåller oss, eller som ger oss värdefull och relevant information. Konkurrensen om vår uppmärksamhet och om plats i våra flöden blir allt hårdare. Som företag behöver vi nu gå utanför vår comfort zone och hitta nya vägar att nå fram till målgruppen. 

 

Tjänst content till sociala medier

Ofta behövs inte en stor, dyr reklamproduktion. För sociala kanaler är innehållet kortlivat och vi vill vara kostnadseffektiva. Att spendera multum på annonsmaterial som lever i några veckor blir inte hållbart. Istället pratar vi på Salgado om social content, där vi med enklare metoder hittar uttryck som möter mottagarens förväntningar. 

Social content med Salgado

I våra samarbeten gillar vi att utmana våra kunder att tänka nytt. Självklart med affärsnytta och varumärkes kärna i fokus men med nya grepp och uttryck som funkar i sociala kanaler. Vi håller koll på hygienfaktorer så som rätt pixelformat, videolängd och undertexter men framförallt så kommer vi med nytänkande idéer baserat på aktuella trender och influenser som florerar.

Contentstrategi

En contentstrategi är en väl värd investering som hjälper dig och ditt team få en tydlig bild av vad ni vill uppnå men också hur ni ska uppnå det. Syftet med strategin är att säkerställa att innehållet ni producerar bidrar till affärsnyttan på ett sätt som går att mäta. Det här gör vi:

  • Förstudie och research
  • Workshop tillsammans med er
  • Framtagande av strategidokument
  • Presentation och vidare diskussion
  • Revidering blir till slutversion

Löpande content till annonsering

Att lägga stora pengar i annonseringsbudget hjälper föga om inte annonsinnehållet engagerar målgruppen. I samarbete med Salgado brainstormar vi tillsammans fram bra annonsbudskap som får fram ert erbjudande på ett optimalt sätt. Vi kan utgå från ert råmaterial och forma det till nya uttryck anpassat till de sociala kanalerna.
Vi jobbar löpande med att:

  • Analysera tidigare innehåll och samla insikter om vad som ger bäst resultat
  • Brainstorma kreativa idéer för att öka engagemang och konverteringar
  • Producera bild-, video och animationsannonser
  • A/B-testa olika budskap och varianter
  • Bistå  med trendspaningar och benchmarking

Videoproduktion

Har ni en contentidé ni vill förverkliga? Oavsett om ni ska lansera en ny app, etablera er på en ny kanal eller bara hitta nya sätt att kommunicera med er målgrupp – är videoformatet en bra idé.  Vi producerar videos till sociala kanaler och är med er från ax till limpa. Låt oss ladda kamerabatterierna så planerar vi en filminspelning tillsammans!

Fler tjänster

Tjänst informera och påverka

Informera och påverka

Effektiv spridning av allmännyttig och opinionsbildande information.

Tjänst kompetensutveckla teamet

Kompetensutveckla ert team

Låt oss dela med oss! Utbilda er inom digital marknadsföring.

Tjänst content till sociala medier

Skapa content till sociala kanaler

Stick ut i bruset! Med kreativt & datadrivet content skapar vi nytänkande budskap.

Tjänst kvalitativa leads

Få fler kvalitativa leads

Öka er tillväxt genom datadriven & kreativ leadsgenerering.

Öka konverteringarna

Öka antal konverteringar

Vi optimerar er digitala närvaro genom agila & datadrivna beslut.

Stärka varumärke

Stärka ert varumärke

Öka kännedom om vilka ni är med slagkraftiga budskap.

Tjänst digital strategi

Ta fram en strategi för digital närvaro

Tillsammans tar vi fram en plan för er digitala närvaro där era affärsmål är i fokus.

Tjänst chatbot Salgado

Effektivisera er kundservice

Låt en chatbot bli kompisen som avlastar er kundtjänst. Vi vägleder er!