VD har ordet

Min ambition och vision för Salgado är att genom digital spetskompetens kunna erbjuda stöd och vara ett bollplank för våra kunder i deras digitalisering och marknadsföring. Vi är vetgiriga och jobbar aktivt för att hålla oss uppdaterade med senaste nyheterna och trenderna för att aldrig fastna, utan att alltid hänga med i utvecklingen. Vi strävar alltid efter att vara proaktiva, ifråga om senaste nytt men också gentemot våra kunder.

Vi har tagit fram företagets ledord tillsammans och när jag bad vårt team att sammanfatta vad Salgado står för med tio ord vardera kom det upp totalt 45 ord. Anmärkningsvärt och mycket glädjande var det fyra ord som samtliga hade med på sin lista. Nytänkande, Kompetens, Kundnytta och Glädje. Det skriver jag under på alla dagar i veckan. Det är det vi vill förmedla i vårt arbete med att hjälpa våra kunder att knyta digital närvaro till faktisk affärsnytta.

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.