Moa  Wilén
Moa Wilén

Moa
Wilén

Content Producer

moa@salgado.se
073-543 14 57

Vad har du för roll på Salgado?

– Content Producer, en roll som passar mig perfekt då jag hänger en hel del på sociala medier och älskar att kasta mig in i kreativa projekt där jag får jobba med att ta fram material som påverkar, berör och skapar konversationer. Rollen innefattar att jag planerar och levererar innehåll till kunder men även skapar en hel del till Salgados egna kanaler. Jag skriver copy, klipper videos och tar fram grafiskt material! Sen stöttar jag även upp på kampanjsidan när det behövs.

Vad är det bästa med att jobba på Salgado?

– Får man vara cheesy och säga människorna? Jag tror att man kan jobba kreativt nästan överallt men det är inte alltid man får möjligheten att jobba i ett team med inspirerande och drivna individer som pushar och stöttar varandra till max. Att få möjligheten att leverera starkt innehåll till nöjda kunder är absolut också en av de bästa saker med att jobba på Salgado, men det hade inte varit möjligt utan det grymma teamet bakom.

Vad gör du när du inte jobbar?

– Jag pluggar på Uppsala universitet, sista terminen av kandidatprogrammet i medie- och kommunikationsvetenskap och journalistik!
När jag inte pluggar eller jobbar spenderar jag mycket av min tid i köket där jag älskar att laga nya recept tillsammans med min sambo. Vi är väldigt inne på att testa nya asiatiska rätter just nu! Annars hänger jag gärna med mina vänner, lyssnar på krimpoddar, går på spinning, dricker Aperol Spritz eller strosar i second hand butiker.