Rebecca Weith
Rebecca Weith

Rebecca
Weith

Leveranschef & kampanjstrateg

rebecca@salgado.se
070−893 09 41

Vad har du för roll på Salgado?

–  Som leveranschef har jag ett ansvar över den dagliga leveransen i våra
uppdrag och projekt. Det innebär mycket koordinering av våra kampanjleveranser och se till att allt flyter på bra. Utöver det arbetar jag med projektledning, digitala strategier, content och roliga interna bolagsfrågor.

Vad är det bästa med att jobba på Salgado?

– Jag får arbeta med så många olika områden jag tycker är spännande! Det är både utmanande och roligt att vara med och utveckla våra leveranser. Att få arbeta med våra kunder, bygga en fin relation med dem och hjälpa dem med deras marknadsföring är något som jag värdesätter väldigt högt och det ger mig motivation. Och såklart, att varje dag ha mina fantastiska (läs väldigt knasiga) kollegor som alltid bidrar med ny inspiration och driv.

Vad gör du när du inte jobbar?

– Jag får ofta för mig att starta igång med små projekt hemma och jag älskar att vara kreativ genom DIY av gamla saker eller loppisfynd. Min hund Enzo är en stor del av mig, och att gosa med honom eller vara ute i skogen på helgerna får mig att varva ner. Dessutom gillar jag smarriga viner, goda ostar och att spela sällskapsspel, även om jag rätt ofta är en dålig förlorare.