Emma Rosén
Emma Rosén

Emma
Rosén

Digital kampanjspecialist

emma@salgado.se
070-972 66 49

Vad har du för roll på Salgado?

– Min roll på Salgado som digital kampanjspecialist innebär att jag planerar, hanterar och följer upp kampanjer i alla betalda kanaler. Jag säkerställer korrekt målspårning och skapar annonseringsstrategier samt analyserar kampanjdata.

Vad är det bästa med att jobba på Salgado?

– Det bästa med mitt jobb är att dagligen få vara i en inspirerande miljö omgiven av kollegor som har så hög kompetens! Jag lär mig något nytt varje dag och det har jag verkligen mina kollegor att tacka för. Utöver det är det självklart alltid roligt att få presentera och leverera fina resultat till kund! Det är häftigt när man från start planerar och gör upp en lämplig strategi utifrån kundens mål för att sedan applicera det i kampanjerna som sen ger resultat.

Vad gör du när du inte jobbar?

– När jag inte jobbar älskar jag att resa! Att upptäcka nya platser och länder är verkligen helt fantastiskt och något jag gärna spenderar min tid på. Spelar ingen roll om det är weekendresor till en storstad eller en längre solsemester, det roliga är att få upptäcka nya platser och njuta av omgivningar, testa ny mat och träffa nya människor. Den häftigaste resan jag varit på är helt klart Hawaii, Maui. Dit hade jag gärna åkt igen!