Carolina Flodell
Carolina Flodell

Carolina
Flodell

Kundansvarig & SEO-strateg

carolina@salgado.se
070-419 12 83

Vad har du för roll på Salgado?

– Som kundansvarig och projektledare arbetar jag med att planera, organisera och leda projekt från start till mål. Jag följer upp, samordnar och fördelar ut uppgifter för att säkerställa att vi levererar resultat i linje med kundernas behov.

Vad är det bästa med att jobba på Salgado?

– Helt klart den inspirerande atmosfären som vi har på kontoret! Vi kompetensutvecklar varandra hela tiden och är ett väldigt tight team, vilket gör att jag alltid har roligt på jobbet. Dessutom tycker jag att det är väldigt kul att vi har många kunder från olika branscher. Det ger mig möjligheten att ständigt få nya insikter och bredda mina kunskap inom olika typer av projekt. Att bygga starka relationer med våra kunder och vara en del av deras marknadsföringsstrategi ger mig stor motivation.

Vad gör du när du inte jobbar?

– Jag älskar att resa och upptäcka nya platser. Men när jag inte är ute på språng hänger jag gärna med min katt Calippo, går ut och äter på resturang eller lagar något gott hemma. Jag är också en riktig skönhetsjunkie som älskar att testa nya produkter och utforska hudvårdsdjungeln.