Bolagsfakta

Namn

Salgado Kommunikation AB

Organisationsnummer

556844-1454

Grundat

2011

Säte

Uppsala

Ägarstruktur

Privat

Omsättning

13 mkr årligen

Vår styrelse

Tomas Nygren

Tomas är styrelseordförande i Salgado. Han jobbar till vardags som finansdirektör på Industrifonden som är venture capital-investerare.

Charlotte da Silva

Charlotte är ledamot i Salgados styrelse. Hon är Salgados VD och har arbetat som digital strateg sedan 2006.

Michael Hjorth

Michael är ledamot i Salgados styrelse. Han är bland annat välmeriterad författare, filmproducent och varumärkeskreatör.

Emil Paulsson

Emil är ledamot i Salgados styrelse. Till vardags är han VD på IT-bolaget Interactive Solutions.

Jorunn Wallton-Haaland

Jorunn är ledamot i Salgados styrelse. Till vardags är hon VD på Greath Earth Scandinavia AB som säljer kosttillskott.

Mer om bolaget

Vi är en strategisk digitalbyrå med rötterna i sociala medier. Ordet salgado är portugisiska och betyder sälta. Namnet valde vi för att visa vad som skiljer vårt sätt att jobba med innehåll från andra. Vi vill att innehållet ska vara kryddstarkt för att väcka intresse och skapa engagemang. Genom spetskompetens och en gnutta magi tar vi ett grepp om er digitala närvaro och hjälper er att vårda ert varumärke, bygga förtroende och att hitta nya kunder. Vi arbetar resultatinriktat och kostnadseffektivt för att ni ska nå era mål.

Vi erbjuder allt från strategi till löpande operativt arbete med digital kommunikation för både offentlig och privat sektor. Våra affärsområden är digital strategi, utbildning, annonsering på sociala medier, annonsering på Googles kanaler. chatbot och sökmotoroptimering. Vi sitter i centrala Uppsala, men arbetar med kunder över hela Sverige.

Våra kunder finns både i privat och offentlig sektor. Vi hjälper traditionella företag som bilhandlare, livsmedelsbutiker och rederier att nå nya kunder via sociala medier. Salgado är med i uppstarten av nystartade digitala företag för att öka försäljningen i en e-handel eller öka nedladdningen av en app. Vi vägleder kommuner och statliga myndigheter som vill ta tillvara på kraften i sociala medier. Våra digitala experter är kursansvariga på Berghs School of Communication.

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.