Bolagsfakta

Namn

Salgado Kommunikation AB

Organisationsnummer

556844-1454

Grundat

2011

Säte

Uppsala

Ägarstruktur

Privat

Omsättning

13 mkr årligen

Vår styrelse

Emil Paulsson

Emil Paulsson, ordförande

Emil har drivit flera framgångsrika digitala bolag sedan internets genombrott i Sverige inom bland annat domäner och sökmarknadsföring. Idag är han VD för Interactive Solutions som är en digital byrå i Uppsala som utvecklar webbplatser, appar och spel.

Charlotte da Silva

Charlotte da Silva, ledamot

Lotta har en bakgrund som byråchef på mediebyrå. Hon är Salgados grundare och arbetar idag som VD i bolaget. Vid sidan av Salgado har Lotta flera styrelseuppdrag i Uppsalas finansvärld, bland annat som styrelseordförande i Dragonqueen Invest.

Mer om bolaget

Vi är en datadriven digital marknadsföringsbyrå i Uppsala med rötterna i sociala medier. Ordet salgado är portugisiska och betyder sälta. Namnet valde vi för att visa vad som skiljer vårt sätt att jobba med innehåll från andra. Vi vill att innehållet ska vara kryddstarkt för att väcka intresse och skapa engagemang. Genom spetskompetens och en gnutta magi tar vi ett grepp om er digitala närvaro och hjälper er att vårda ert varumärke, bygga förtroende och att hitta nya kunder. Vi arbetar resultatinriktat och kostnadseffektivt för att ni ska nå era mål.

Vi erbjuder allt från strategi, operativt arbete med er digitala marknadsföring till utbildningsinsatser. Inom Social gör vi allt från Social Content, Paid Social till Influencer Marketing. Sedan 2018 har vi även byggt upp kompetens inom Search och Display Marketing. Vi sitter i centrala Uppsala, men arbetar med kunder över hela Sverige.

Våra kunder finns både i privat och offentlig sektor. Vi hjälper traditionella företag som bilhandlare, livsmedelsbutiker och rederier att nå nya kunder via sociala medier. Salgado är med i uppstarten av nystartade digitala företag för att öka försäljningen i en e-handel eller öka nedladdningen av en app. Vi vägleder kommuner och statliga myndigheter som vill ta tillvara på kraften i sociala medier. Våra digitala experter är kursansvariga på Berghs School of Communication.

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.