Erika Nord

COO & Digital Strategist

Erika Nord

Tre snabba frågor

Vad har du för roll på Salgado?

– Som operativ chef leder jag bolaget i den dagliga verksamheten arbetar mycket med bolagsutveckling internt. Men jag är även digital strateg och jobbar med strategifrågor, analys samt är projektledare för några av våra kunder. 

Vad är det bästa med att jobba på Salgado?

– Att få jobba med olika kunder med olika målsättningar i olika branscher. Man lär sig alltid något nytt! Men det allra bästa är såklart teamet och kulturen vi har. Det är viktigt för mig att upprätthålla en stark teamkänsla där alla hjälps åt, där det är högt i tak och alla tillåts att utvecklas i sin egen takt. Vi är en familj som har roligt ihop!

Vad gör du när du inte jobbar?

– Jag har en dotter som föddes 2020, så det är full fart hela tiden! Älskar att spendera tid med min familj. Jag sjunger mycket, är pensionerad tennisspelare och gillar antikviteter. Försöker träna och röra på mig när lusten och tiden finns, har ett stort vinintresse och älskar ost.

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.