Erika Nord

Head of Production

Erika Nord

Tre snabba frågor

Vad har du för roll på Salgado?

– Som Head of Production ansvarar jag för den dagliga produktionen och leder teamet i det operativa. Förutom det skapar jag en del kreativt content, projektleder kundcase och jobbar med digitala strategier.

Vad är det bästa med att jobba på Salgado?

– Att få jobba med olika kunder med olika målsättningar i olika branscher. Man lär sig alltid något nytt! En stor drivkraft är att vi snabbt kan se respons och utläsa resultat av de insatser vi hjälper våra kunder med. Här har vi högt i tak där alla är välkomna och tillåts att utvecklas i sin egen takt. Vi är en familj som har roligt ihop!

Vad gör du när du inte jobbar?

– Sjunger gärna en sång i duschen, är pensionerad tennisspelare och scannar gärna auktioner efter antika möbler med charm. Spenderar en del tid med löparskorna på eller med hantlar och äckligt jobba burpees. Men för att inte få för mycket av det hälsosamma dricker jag gärna ett glas vin och äter ost (ingen specifik, all ost).

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.