Daniel Erkstam

Digital Strategist

Daniel Erkstam

Tre snabba frågor

Vad har du för roll på Salgado?

– Jag är digital strateg och en av delägarna av Salgado. Dels så coachar jag våra partnerkunder i deras digitala närvaro i sociala medier, tar fram innehållsstrategier och dels så utbildar och undervisar jag om sociala medier och digitalisering.

Vad är det bästa med att jobba på Salgado?

– Det är inspirerande och roligt att få ingå i ett så heltäckande team av kompetenta kollegor. Tillsammans gör vi verkligen skillnad för kunder. Den bästa motivatorn i jobbet är när både resultaten i form av siffror och kundernas omdömen visar att vi gör bra saker för våra kunder.

Vad gör du när du inte jobbar?

– Jag bor i hus på landet och det finns alltid något nytt projekt att ta tag hemma. Har fem barn, varav tre är vuxna och utflugna. Livet är komplett och i total harmoni när frun och jag har alla våra fem barn hemma på en söndagsbrunch eller middag.

Senaste år har jag engagerat mig i hemvärnet och har även blivit ansvarig för Försvarsutbildarnas Ungdomsverksamhet i Uppland, så det blir en hel del tid i m90-kamouflage och i skogen på fritiden. 

Utbildningsuppdrag

Wednesday Relations

Huvudlärare

Daniel är huvudlärare för "Certified Social Media Manager" hos Wednesday Relations under 2019.

Webbdagarna

Talare

Daniel talade om marknadsföring i sociala medier på Webbdagarna i Luleå 2014.

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.