Felicia Kittelsen
Felicia Kittelsen

Felicia
Kittelsen

Contentstrateg & producent

felicia@salgado.se
076−851 78 49

Vad har du för roll på Salgado?

– Halloj! Jag jobbar som contentstrateg och producent. Om du kombinerar en konstnörd med ett intresse för socialpsykologi och kryddar med ett strategisk tänk – simsalabim, där har du mig! Jag håller koll på trender i det digitala landskapet och kulturen som florerar där och hittar de former för innehåll och budskap som passar för våra kunder. Jag är även en av Salgados utbildare och brukar ofta stå och babbla om strategi och contentproduktion.

Vad är det bästa med att jobba på Salgado?

– Jag får använda min förmåga att se mönster och har alltid mina research-glasögon på mig. Jag får verkligen nörda ner mig i teorier om hur saker och ting hör ihop, testa vad som kan fungera och utveckla våra rekommendationer till kunder genom ett datadrivet arbetssätt. Förutom att jag får blomma i min yrkesroll så har jag underbara kollegor som stöttar mig och hjälper mig att växa, inte så konstigt att vi blivit nära vänner privat och umgås rätt ofta! Kulturen vi har byggt tillsammans i bolaget är riktigt fantastisk att få vistas i varje dag – vi har kul tillsammans och det är väldigt viktigt för mig.

Vad gör du när du inte jobbar?

– När jag inte jobbar sitter jag gärna och målar eller skulpterar, att vara kreativ är något som följer med mig både på jobbet och privat. Jag är även tatuerare vid sidan av min roll på Salgado och utöver det är jag aktiv i Uppsalas musik- och klubbscen där jag sedan flera år tillbaka driver en klubb som heter Uppsala Jungle tillsammans med min kompis.