Vi ses väl på Relationsdagen?

Share on facebook
DELA
Share on twitter
TWEETA

Gratis rådgivning om digital kommunikation

Vi på Salgado hjälper företag och organisationer med strategi, utbildning och marknadsföring i sociala medier och via Googles kanaler. Vi svarar gärna på dina frågor om hur ni kan nå ut via digitala kanaler på bästa sätt.

skärmdump från relationsdagen.se

Relationsdagen är i år den 16 april (kommande tisdag). På temat Expansion presenteras en spännande, intressant och lärorik dag med toppföreläsare och lokala företagare på plats på Uppsala Konsert och Kongress. Under Relationsdagen 2013 är dagens fråga: Hur ska Uppsala och Sverige kunna expandera på ett hållbart sätt?

Dagen innehåller ett gediget program med seminarier, föreläsningar och intressanta utställningar ska förhoppningsvis ge oss svaret på frågan.

Vi på Salgado är på plats med stor monter. Välkommen att sätta er i vår soffhörna och prata sociala medier med oss. I vår monter kan ni även följa Twitterflödet på hashtaggen #reldag13 samt Instagramflödet på samma hashtag på storskärm. Vi kommer att ha två tävlingar under dagen. Så se till att ni inte missar oss och vår monter om du är med på årets absolut största och viktigaste evenemang för Uppsalas näringsliv.

Hoppas vi ses på UKK på tisdag!

www.relationsdagen.se

 

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.