Välkomna, Riksbyggen och Möller Bil!

Share on facebook
DELA
Share on twitter
TWEETA

Gratis rådgivning om digital kommunikation

Vi på Salgado hjälper företag och organisationer med strategi, utbildning och marknadsföring i sociala medier och via Googles kanaler. Vi svarar gärna på dina frågor om hur ni kan nå ut via digitala kanaler på bästa sätt.

Vi på Salgado vill hälsa två nya kunder välkomna, inga mindre än Riksbyggen och Möller Bil!

riksbyggen

möller bil

Tillsammans med Riksbyggen producerar vi kampanjer på Facebook gällande deras bygge i Gränby Backe – ett boende mellan stad och land! Kampanjen diskuteras för närvarande flitigt på Facebook, vi kan idag till exempel meddela att 32 procent av de som gillar Riksbyggen på Facebook är med i diskussionen! För att följa den, besök Riksbyggen Uppsalas Facebook-sida.

Möller Bil är numera en av våra social media partners och vi jobbar med dem på relevanta sociala medier enligt vår slogan “Intressera – Engagera – Konvertera”. Vi är väldigt glada över att ha med dem ombord och ser fram emot att optimera deras närvaro samt skapa aktivitet rörande deras företag på webben. Vidare kommer vi även hjälpa dem med marknadsföring på Facebook. Besök gärna deras Facebook-sida!

Vi önskar er varmt välkomna till Salgado!

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.