Den nya stjärnan hos Salgado…

Share on facebook
DELA
Share on twitter
TWEETA

Gratis rådgivning om digital kommunikation

Vi på Salgado hjälper företag och organisationer med strategi, utbildning och marknadsföring i sociala medier och via Googles kanaler. Vi svarar gärna på dina frågor om hur ni kan nå ut via digitala kanaler på bästa sätt.

 

Evelina

Hej, Evelina Jörhov här. Salgados nya praktikant som kommer att vara här i 10 veckor. Jag studerar till Webbkommunikatör – sociala medier på Medieinstitutet och är nu på min sista praktik innan det i april är dags att säga adjö till skolbänken och ge sig ut i det så kallade arbetslivet.

Mitt stora intresse, och anledningen till varför jag valde den utbildning jag gjorde, är att engagera människor i människorättsfrågor. Dessa komplexa, svåra, men så viktiga frågor måste kunna nå människor på kreativa och spännande sätt som gör de lätta att förstå. För att bli riktigt duktig på sociala medier i alla kanaler vände jag mig därför till Salgado och här kommer jag få arbeta med kampanjer och alla de kreativa processer som ingår i arbetet på en digital byrå. Mina tidigare praktiker har jag gjort på Läkare Utan Gränser, contentbyrån OTW samt ett antal tidningar.

Annars är jag en skåning som lämnade de billiga falaflarna i Malmö för att söka kommunikatörslyckan i Stockholm för 1,5 år sedan. Här bor jag nu med sambo och två fluffiga kaniner. Lever för att lära, älskar att läsa böcker och är aktivist hos Diakonia.

Hoppas vi ses eller hörs!

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.