Relationsdagen 2014

Share on facebook
DELA
Share on twitter
TWEETA

Gratis rådgivning om digital kommunikation

Vi på Salgado hjälper företag och organisationer med strategi, utbildning och marknadsföring i sociala medier och via Googles kanaler. Vi svarar gärna på dina frågor om hur ni kan nå ut via digitala kanaler på bästa sätt.

Relationsdagen 2014 och Salgados monter

Idag var det Relationsdagen på Uppsala Konsert och Kongress. Det var fullsatt, folkligt och festligt. Mycket trevligt mingel och nätverkande. Och vi hade många i vår retro-soffhörna som ville prata sociala medier med oss, både bland alla våra befintliga kunder på plats men även en hel del nya intressanta bekantskaper.

Tack Relation Uppsala för väl arrangerat och lyckat evenemang även denna gång!

Vi hade en aktivitet i vår monter som gick ut på att folk fick göra en #selfie, eller snarare #salgadoselfie. Vi hade några fotoappar att välja mellan som gav ett annorlunda självporträtt. Sedan har vi en jury bestående av våra elever på Medieinstitutets utbildning Webbkommunikatörer Sociala medier som ska utse en vinnande bild. Här nedan kan ni se några av de bilder som våra monterbesökare lagt upp. Tack alla som bjöd på en annorlunda vy av sig själv. 🙂

Några av självporträtten på hashtag #salgadoselfies

 

/ Daniel Erkstam

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.