Pimenta – hit eller shit?

Share on facebook
DELA
Share on twitter
TWEETA

Gratis rådgivning om digital kommunikation

Vi på Salgado hjälper företag och organisationer med strategi, utbildning och marknadsföring i sociala medier och via Googles kanaler. Vi svarar gärna på dina frågor om hur ni kan nå ut via digitala kanaler på bästa sätt.

I går var pilotavsnittet av Pimenta, en livesändning med mig (Daniel) och Joakim Malmberg. Ännu vet vi inte om det bara var en engångsföreteelse eller om detta är starten på en ny podcast.

Salgado är portugisiska för “salt”. Och pimenta betyder pepprig/kryddig.

I detta avsnitt pratade vi om veckans event (Lanseringen av ny Twittercensus-graf och Webbdagarna) men så tog vi även upp denna reklamfilm som ICA gjort speciellt för Youtube-formatet där man kan klicka bort reklamklipp efter fem sekunder:

Vi hade inte med oss så många live denna gång, vi hade en del nybörjarstrul med tekniken och så pladdrade vi på lite för länge (40 minuter). Så blir det fler avsnitt av Pimenta så blir det betydligt kortare (10-15 min), lite rappare och förhoppningsvis med bättre ljud och bild. Vad skulle göra att du ville kolla på en livesändning med oss varje fredag kl. 12? Skulle du vilja vara med själv via en Google Hangout i livesändning?

/ Daniel Erkstam

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.