Planera, analysera och omvandla till affärer! – Unik föreläsningsserie

 

Vill du lära dig mer om sociala medier?

Lär dig sociala medier på djupet och vässa dina kommunikationsskills på den sociala arenan. Vi bjuder in till fem föreläsningar med fem olika teman. Antalet platser är begränsade och du får rabatt om du anmäler dig till flera av tillfällena samtidigt.

fisheye3

7.30 – 8.00 Frukost och anmälan
8.00 – 9.30 Föreläsning inklusive tid för frågor

Pris per tillfälle: 995 kr + moms

Seminariet håller vi hos IHUS i deras lokaler PLAN4 på Salagatan 18A i Uppsala.

Anmäl dig här

18/6: Twitter som opinionsbildande verktyg

(Genomförd, hör av dig om du vill att vi kommer och håller denna föreläsning hos er)

Ska du till Almedalsveckan i sommar och inte har koll på Twitter? Då är detta seminariet för dig. Under 90 minuter får du lära dig mer om hur du kan använda Twitter som opinionsbildande verktyg. Utbildeningen riktar sig i huvudsak till representanter från politiska och ideella organisationer. Men det blir även en grundläggande genomgång i hur Twitter fungerar generellt och hur Twitter som kanal på bästa sätt kan användas i samband med evenemang och konferenser.

Utbildningsledare: Daniel Erkstam

3/9: Den perfekta statusuppdateringen

(Genomförd, hör av dig om du vill att vi kommer och håller denna föreläsning hos er)

Under 90 minuter får du veta allt om hur du skapar den optimala statusuppdateringen för sociala medier och främst Facebook. Vad ska man tänka på när man postar något för ett företags räkning? Hur kan man mäta hur bra statusuppdateringen tas emot? Vilka format/medier kan/bör användas? Du kommer att få med dig en checklista!

Utbildningsledare: Charlotte da Silva 

10/9: Instagram för företag

(Genomförd, hör av dig om du vill att vi kommer och håller denna föreläsning hos er)

Allt fler använder Instagram för att dela med sig av fina bilder från sin vardag. Många företag har upptäckt att Instagram även kan bli en framgångsrik kanal för att skapa engagemang, bygga varumärke och få kunder och presumtiva kunder att spendera mer tid med varumärket. Vi går under 90 minuter igenom det du behöver veta för att etablera ditt företag på Instagram. Vi kommer även att visa exempel på hur företag i olika brancher har lyckats på Instagram.

Utbildningsledare: Joakim Malmberg 

17/9: LinkedIn för företag

(Genomförd, hör av dig om du vill att vi kommer och håller denna föreläsning hos er)

LinkedIn växer nu i Sverige snabbare än någonsin tidigare. Hur kan ditt företag dra nytta av den mer professionella varianten av Facebook? Även för dig som har använt LinkedIn för företaget kan det vara förvirrande med alla förändringar i hur plattformen fungerar och vad man som företag kan och inte kan göra. Under 90 minuter får du lära dig hur det fungerar, vilka möjligheter som finns och så klart tipsen och trixen för att lyckas. Vi kommer att visa flera goda exempel.

Utbildningsledare: Charlotte da Silva 

1/10: Algoritmer i digitala kanaler

Alla digitala tjänster med många användare eller tjänster med enorma mängder data måste skapa algoritmer som sorterar vad den enskilde användaren ser i sitt flöde. Som företag kan det vara värdefullt att ha en förståelse för hur Facebooks algoritm värderar vad som ska visas för användarna. Det kan även vara bra att ha en förståelse för hur Google sorterar och värderar det användarna hittar när de gör sökningar. Hur dessa algoritmer ser ut i detalj är väl bevarade hemligheter men vi går igenom hur du de fungerar i stora drag och hur du ska se på dessa.

Utbildningsledare: Daniel Erkstam 

Anmäl dig här

frukost och sociala medier

PS. Vad har bilden på oss föreläsare att göra med inbjudan? Det berättar vi när vi ses.