Tack för ett fantastiskt 2014!

Det är nu bara några timmar kvar av detta år och således dags att sammanfatta 2014. Det har i så många avseenden varit ett helt fantastiskt år för oss på Salgado. Så vi tänkte bjuda på en liten sammanfattning.

Eventen

Under 2014 har Salgado deltagit i programmet på en lång rad evenemang, konferenser och kurser. Vi har varit inbjudna talare till tre av de största evenemangen i vår bransch: Webbdagarna i Stockholm 20/3 och i Luleå den 6/5, E-commerce den 1 april och under hösten på Internetdagarna 2014. Charlotte da Silva var inbjuden paneldeltagare under Almedalsveckan.

Under Webbdagarna i Stockholm talade vi om ”Mätbara resultat i sociala medier” och berättade om ett par lyckade case och hur vi lyckades nå fantastiska resultat genom vårt konverteringsfokuserade arbete.

Den 1 april bidrog vi till programmet på E-commerce-mässan i Kista med ett öppet samtal med Göran Hägglund. Vår egen journalist Joakim Malmberg pratade med Kristdemokraternas partiledare om hur han använder sociala medier. Under året vi utfört flera uppdrag åt Kristdemokraterna, både till deras riksorganisation, lokala organisationer och även viss rådgivning till partiledaren själv.

Under Almedalsveckan var Charlotte da Silva med i en paneldiskussion om 24/7-samhällets för- och nackdelar tillsammans med Bodil Jönsson och Johan Hakelius.

johan-hakelius-charlotte-da-silva

Nya kunderna

Vi har under året fått en lång rad mkt trevliga uppdrag och kan rada upp kunder som Riksbyggen Uppsala, Möller bil Sverige, Tidningen Dagen, MLT, Nobina och många andra. Det är väldigt roligt att så många efterfrågar våra tjänster och vi ser fram emot att fortsätta leverera stöd, rådgivning, analys, mediaplaner och kick-ass-kampanjer till våra kunder även under 2015.

2014 var även året då en kund för första gången kontaktade oss och bad oss stänga av en pågående kampanj för att den fungerade FÖR bra ????

Stjärnorna

Vi är inte så många på Salgado men vi har en naggande god liten trupp med olika specialiteter och förmågor som alla behövs. Under 2014 så har vi dessutom haft extra resurser av dessa tre stjärnor:

Marielle, Rebecca och Erika

 

Vi är kräsna när vi tar in praktikanter och genomför alltid ordentliga intervjuer. Av de praktikanter vi haft inne under året så vill vi särskilt lyfta dessa tre: Marielle, Rebecca och Erika som var inne i olika perioder och gjorde ett fantastiskt jobb när det gäller digital produktion, projektledning mm. De går olika utbildningar men alla tre var så bra att samtliga fick timanställning efter avslutad praktik och så hoppas vi ha möjlighet att även kunna ta in någon/några av dem som anställda den dagen då deras utbildningar är slutförda.

CSR

CSR står för Corporate Social Responsibility. Och vi på Salgado ville ta vårt sociala ansvar i år genom att istället för en julklapp till våra kunder, se till att behövande familjer på den Lettiska landsbygden fick förnödenheter och en del julklappar till barn. Detta gjorde vi i samarbete med Star of Hope och i deras större satsning ”Ledstjärnan” i Lettland.

Vi var även med på en välgörenhetsgala till förmån för Akademiska barnfonden. Där auktionerade vi ut en workshop på 2 timmar som Sahléns i Uppsala ropade in för 28.000 kr.

Vi har även en påbörjad plan för ett ännu mer långsiktigt och konsekvent CSR arbete som vi kommer presentera här i bloggen under 2015.

Gott nytt år!

Till sist vill vi alla på Salgado önska er ett riktigt Gott nytt år 2015!

Salgados personal

Blogginlägget är skrivet av Daniel Erkstam, projektledare på Salgado.