Salgado stödjer ny plattform för entreprenörskap i Uppsala

Nu finns en ny plattform för ökat entreprenörsskap i Uppsala. Plattformen heter Entreprenörsstaden och är framtagen tillsammans med oss på Salgado. Bakom plattformen står de två Uppsala-profilerna Thomas Sonesson och Maria Mattsson Mähl. Lanseringen skedde fredagen den 13 september 2019.

– Vi brinner för ett aktivt näringsliv i Uppsala. Vi stödjer sedan tidigare föreningen Ung Företagsamhet och Bona Postulata här i Uppsala. VI kunde inte tacka nej till att nu hjälpa Maria och Thomas med deras nya projekt, säger Charlotte da Silva, Salgados VD.

Maria Mattsson Mähl och Thomas Sonesson

Maria Mattsson Mähl och Thomas Sonesson är två näringslivsprofiler i Uppsala som länge engagerat sig för att förbättra Uppsalas företagsklimat. De har bland annat bloggat för UNT, varit engagerade i Ung Företagsamhet och drivit media- och investmentföretaget Företagsänglarna tillsammans med entreprenörerna Kaija Carlsson, Magnus Hasselteg och John Lundqvist. Nu satsar de på plattformen Entreprenörsstaden som vi på Salgado hjälpt dem att sjösätta.

– Vi har tagit fram plattformen, en digital strategi och producerat deras sociala kanaler. Det handlar både en blogg, vlogg på Youtube och ett Facebook-konto, säger Charlotte da Silva.

Gå gärna in och följ Entreprenörsstaden på Facebook och på Youtube för att hålla dig ajour med det senaste från Maria och Thomas.