Salgado och Isbjörn of Sweden finalist i tävlingen Guld-M

Det är nu klart att Salgado är finalist i Guld M-2020. Guld M är en årlig tävling som anordnas av Marknadsföreningen i Uppsala. Salgado är finalist i kategorin årets digitala lösning. Lösningen det handlar om är en chatbot på Facebook vi tagit fram för vår kund Isbjörn of Sweden. Det är en oberoende jury som har utsett vårt bidrag som en av fyra finalister i kategorin.

– Oerhört kul att vårt innovativa arbete med Isbjörn of Sweden uppmärksammas. Chatbots och conversational marketing är hett och det är viktigt för oss att hänga med i den trenden, säger Charlotte da Silva, VD på Salgado.

Oscar och Yamila på Salgado

Övriga nominerade i kategorin är byrån Swace digital, Almi Uppsala och UNT samt byrån Matador kommunikation. Jury består av Happy Islands och Fågelstedts AB från Stockholm.

– Det är en ära att bara få vara nominerad i detta sällskap. Om vi vinner ser vi det bara som en bonus, säger Charlotte da Silva.

Tävlingen avgörs kvällen den 12 mars 2020 på på Katalin i Uppsala. Läs mer om tävlingen på Marknadsföreningen i Uppsalas webbplats.