Mitt liv som praktikant – del två

Hej!

Hoppas ni har haft en bra helg. Själv har jag varit hemma i lilla Kungsgården och hälsat på. Jag var där för att hjälpa till under ett disco som mina småsystrar hade i lördags. 38 barn mellan 5-8 år i en lokal på cirka 40 kvadratmeter, i tre timmar. Så mycket disco vet jag inte om det blev, men en hel del spring.. och skrik. Men de hade roligt, och det är huvudsaken.

Tre timmar (av disco) senare låg jag i soffan hemma hos min storasyster med frossa, huvudvärk och illamående. Hmm.. tolerant? Neeeeeeej då, inte beror det på de små liven inte. Jag tror att det låg och lurade i kroppen, för det sitter fortfarande i.

Nu kanske ni vill veta lite om vad jag har pysslat med på Salgado de senaste veckorna? Eftersom jag har ett minne som en hamster så för jag en veckologgbok, så lite borde jag kunna återge. Jag har fått gjort alltifrån små bildjobb till att komma på hela annonskoncept med idé, bild och copy. Jag har skrivit strategier för hur man bör använda de olika sociala medierna. Jag har säkrat varumärken i olika kanaler. Jag har skissat på olika tävlingskoncept. Jag tycker om att arbeta självständigt men med viss övervakning. Spåna, klura och skissa och sedan genomföra när någon har godkänt idén. Korrektur, det är min melodi.

Annars då? Jag längtar extremt mycket efter vår och sommar! Från och med april börjar jag tina upp. Visst, det kan fortfarande komma snö, MEN det kan också vara soligt, (relativt) varmt och underbart. Och ljust! Jag fyller år i april också, även om jag kanske inte längtar lika mycket efter min födelsedag längre. Och så har vi påsken. Jag är barnsligt förtjust i påsken. Jag tror att det beror på all mat.

Jag går bakåt bland mina Instagrambilder och letar efter vår- och sommarbilder från förra året. Med risk för att låta töntig måste jag ändå säga: att jag blir helt varm av att se dessa bilder

oasen

En bild på ett träd med rosa blommor

 

En allé i grönska

 

En somrig frukost ute på altanen