Lifelogging Dag 2: Talarmiddag och en teaser

Det blev en sen kväll idag pga mycket trevlig talarmiddag hos Magnus och Helena Höij. Magnus är chefredaktör på Internetworld som arrangerar Webbdagarna de kommande två dagarna. Jag (Daniel) och Lotta ska prata dag 2 på rubriken ”Mätbarhet i sociala medier”. Och ikväll var det alltså talarmiddag med många av de övriga talarna under Webbdagarna.

Det var mycket trevligt med alla dessa trevliga människor och det serverades en fantastisk mat med samma globala tema som även Webbdagarna ska ha i år. Tack Magnus och Helena som så generöst bjöd in oss alla i sitt hem!

I övrigt har detta varit en intensiv dag som inte är lika väldokumenterad som gårdagen men mina Foursquare-incheckningar kan man se här. Och en del Narrative-bilder ska jag lägga upp. Men dessa får jag återkomma till imorgon då det tar rätt länge innan samtliga dagens bilder är uppladdade och bearbetade av molntjänsten.

Teaser: Livesändning med Salgado på fredag kl. 12

På Fredag kommer jag (Daniel) och Joakim Malmberg att sända live i en halvtimme kl. 12 via Google Hangout. Det blir en sammanfattning och reflektion över veckan som gått. Och om du vill hänga på och se vår sändning är det bara att följa oss på Facebook och Twitter så kommer vi att skicka ut länken när vi går live på fredag.

Maratonartikel om ”Wearable tech”

Apropå ”wearable tech” som är starkt sammankopplat med lifelogging så finns en mycket utförlig studie och artikel här kring bärbar teknik och inom vilka områden detta kommer att ha störst betydelse framöver. Läs den så länge så återkommer jag imorgon med bilder från idag.