Äntligen Leadoo-partner!

Salgado kan äntligen stolt säga sig vara partner till Leadoo!

Det betyder att vi kan hjälpa våra kunder med marknadens ledande konverteringsverktyg. Med Leadoo konverterar företag i genomsnitt 30-70% fler leads från samma mängd trafik.

Vilka är Leadoo?

Konverteringsplattform är en kraftfull lösning som hjälper tillväxtsökande marknadsförings- och säljteam att uppnå bättre resultat. Plattformen kombinerar flera viktiga funktioner för att göra detta möjligt.

En av plattformens viktigaste funktioner är konverteringsverktyg. Dessa verktyg gör det enkelt att skapa anpassade formulär och popups som kan användas för att samla in kontaktinformation från dina besökare. Genom att samla in denna information kan du bygga en lista över potentiella kunder och skapa riktade marknadsföringskampanjer som kan leda till fler försäljningar.

Plattformen integreras sömlöst med den mest använda programvaran. Det är en kraftfull lösning för att omvandla dina befintliga webbplatsbesökare till kvalificerade leads och försäljningar. Plattformen använder en kombination av verktyg och funktioner för att göra detta möjligt.

Exempel på konverteringsverktyg

Vanliga formulär

Leadoo chatbot formulär

Vi har använt dessa själva med stor framgång för utbildningar och webinar. Vi är övertygade om att konverteringsplattformen kommer att vara till stor nytta för alla som vill öka antalet kvalificerade leads och försäljningar från sin webbplats.

Psst.. Våra kunder testar verktygen gratis under 60 dagar.

Läs mer om plattformens verktyg här, och kontakta oss om du vill prova på verktyget.

Salgado är Leadoo-partner