Lär dig mer om LUCK-konceptet. Fritt frukostseminarium med Johan Lange!

Tid: Den 1/3 2013  kl 8.00-9.30.

Plats: Salgado, Västra Ågatan 24 i Uppsala.

Innehåll: Vi bjuder in Johan Lange som kommer och berättar om LUCK-konceptet. Johan åker land och rike runt och berättar om sitt koncept och om boken han skrivit. Vi är glada och stolta över att samarbeta med Johan och framförallt att kunna erbjuda er en plats till detta frukostseminarium.

LUCK-konceptet är ett integretat sätt att hantera kraven i ledarskapet på en disruptiv marknad. Det kombinerar kognition, coaching, sociala medier/mobilitet och Lean Production. LUCK erbjuder ökad förståelse för hur vår hjärna fungerar, hur vi skapar gemensamma och triggande mål samt hur vi skapar en organisationskultur som skapar kreativ trygghet, taktilt lärande, visuell kommunikation och konkreta resultat.

Varför ska jag delta denna morgon?

Deltagaren får med sig förslag till hur modernt ledarskap kan se ut – ett ledarskap som bygger på hjärnforskning kopplad med det coachande förhållningssättet och kommunikation som kan tillgängliggöra information som ökar teamkänslan. Vidare arbetar vi med hur de visuella effekterna och transparensen harmonierar med filosofierna och verktygen i Lean Production.

Deltagare uppmuntras att ta med dilemma eller utmaning från arbetet – något vi gärna arbetar med under en mycket kort workshop.

Sociala medier som har direktverkan på ledarskapet:

  • Delade dokument – t ex Google Docs
  • Delade skisser och bilder – t ex Flickr
  • Delade slides och presentationer – t ex SlideShare
  • Skisser och bilder – t ex Instagram
  • Videor, streamade – t ex Bambuser

Läs mer om Johan Lange och hans bok på hans egen webbplats här.
Vi bjuder på frukost till alla deltagare. Och seminariet är kostnadsfritt. Om du har anmält dig och får förhinder kan du även skicka en kollega eller vän.

För outnyttjade platser kommer vi att fakturera 500 kr för då det är begränsat antal platser till våra frukostseminarier och då vi vet att vi kommer att få fullt vid varje tillfälle.

Hashtag för våra frukostseminarier är #salgadofrulle

Anmäl dig i formuläret här nedan om du vill vara med på detta tillfälle!

(Missa inte våra övriga inplanerade frukostseminarier. Ett den 30/1 om Pinterest och Instagram och om Facebook den 13/2)