Inbjudan – Ditt digitala förtroendekapital blir avgörande

 

Salgado bjuder in dig till en kostnadsfri inspirationsföreläsning om den digitala samtiden.

Datum: 25 feb kl 16:00-17:00
Plats: Salgados kontor på Kungsängsgatan 12, Uppsala.

Vi bjuder på god dryck och tilltugg.

Att skapa ett digitalt förtroendekapital är inte nödvändigtvis detsamma som att vara aktiv i sociala medier utan att aktivt äga vad vem som helst, när som helst, kan finna när de följer dina digitala fotspår.

Att välja bort en närvaro i sociala kanaler är många gånger onödigt och vi hör det alldeles för ofta; ”Det tar för mycket tid”, ”Jag vill umgås med mina vänner istället för att se vad de gör på Facebook”, ”Jag vill inte inte bli störd när jag jagar älg i skogen” osv. Anledningarna till varför vi ständigt och återkommande ”hotar” våra nätverk med att hoppa av Facebook och andra sociala kanaler är många. Men inga av dem bottnar i den specifika sociala kanalens egentliga existens utan i våra egna tillkortakommanden gällande disciplin, vett och etikett.

Att välja bort något som kan ge dig ett bättre arbete, fler kunder, en högre lön, större nätverk samt underhålla dig och underlätta för dig är väl egentligen dumt, eller? Då sätter ju du dig själv i en situation där något ändå har makten över dig.

Kom och lyssna till Charlotte da Silva hur du istället för att bli ägd, själv äger. Såväl dina digitala fotspår som din dyrbara tid.

bokap