Digital ledare – Vem är det?

Digital ledare?

Den 24/2 ska Daniel Erkstam föreläsa på mässan Personal & Chef på rubriken ”Uppkopplad och social chef”. Daniel kommer att prata om varför det är viktigt att chefen också är digital och närvarande i de sociala kanalerna, inte bara organisationen. Vi lever nu i interaktionssamhället och det blir allt svårare att vara chef idag utan att vara en del av det. Att vara tillgänglig via telefon och mail räcker inte längre. Men hur gör man? Vad är det viktigaste att tänka på? Går det att skilja på privatliv och jobb?

I samband med mässan ska vi på Salgado precis som förra året utse Årets digitala ledare. Även denna gång gör vi detta tillsammans med mässans arrangör Easyfairs och nytt för i år är att även Knowit och deras HRM-avdelning skall vara med i juryn och utnämningen.

Som ett förevent till mässan och i samband med priset ordnar Knowit ett gratis seminarium nästa veckas torsdag (28/1 2016 kl 17.00-19.30) då ni får chansen att lyssna till förra årets vinnare Mona Ekesryd från Stockholms Stadsmission. Knowit har även bjudit in statistikchefen från IIS, organisationen som varje år ger ut den gedigna samlingen statistik för svenskt Internetanvändande, Svenskarna och Internet.

Så nu vill vi uppmana er till tre saker:

  1. Kom till Kistamässan den 24/2 (gratis inträde på mässan, skriv ut din biljett här) och lyssna på Daniels föreläsning.
  2. Ta chansen att höra på förra årets vinnare i nästa vecka hos Knowit torsdagen den 28/1 2016.
    Info + anmälningsformulär hittar du här.
  3. Nominera den du tycker förtjänar titeln som Årets Digitala ledare 2016. Läs mer om priset och nominera din kandidat här.

Anna Bellman konferencier, Daniel Erkstam prisutdelare och Mona Ekesryd, Årets Digitala ledare 2015.

Anna Bellman konferencier, Daniel Erkstam prisutdelare och Mona Ekesryd, Årets Digitala ledare 2015.

 

/ Daniel Erkstam