Biståndsorganisationen We Effect anlitar Salgado

We Effect affisch i utomhustavla

We Effect  är en biståndsorganisation som funnits sedan 1958. We Effects huvudsakliga arbetsområden är landsbygdsutveckling, bostäder, jämställdhet och tillgång till mark. Hjälp till självhjälp är ledstjärnan i We Effects arbete i 25 länder i fyra världsdelar.

För en tid sedan gick We Effect ut med en upphandling för att de behöver löpande stöd i olika sociala kanaler rörande analys och rapportering, innehållsplanering och -coachning samt medieköp i sociala media. Och vi fick uppdraget att hjälpa We Effect med allt detta vilket vi ser fram emot mycket.

Det är inte den mest kända biståndsorganisationen vilket de själva också är medvetna om. Och det är en rolig utmaning i uppdraget. När jag själv var hos dem på uppstartsmötet nyligen såg jag den ovanstående affischen vid Arlanda Express i Stockholm. Och efter det har jag sett deras logga och reklam på fler ställen. Antar att det blir så när man blir mer medveten om organisationen. Nu ska vi se till att många fler också blir det!

Välkommen ombord We Effect! Vi lovar att göra vårt yttersta för att på så vis i slutändan även hjälpa de fattiga och utsatta människor ni hjälper i ert dagliga arbete.