Mycket givande dag på SSMX 2013

 

I helgen var vi på årets upplaga av Vinterminglet/SSMX. Det var en heldag på Hilton Slussen som arrangerades som en knytkonferens. Det var en mycket inspirerande och givande dag. Nya bekantskaper, infallsvinklar och lärdomar. På en knytkonferens blir man delaktig på många plan och även vi bidrog med en session om Incheckningar.

Salgado representerades av Charlotte Da Silva, Daniel Erkstam och så Peter Söderman som inom kort börjar sin andra praktikperiod hos oss.

Daniel tillsammans med hans nya Twittervän Karin Bäcklund höll i en diskussion om huruvida Incheckningars framtid ser ut. Facebook-incheckningar används av många men rena incheckningstjänster  som tex Foursquare har ännu inte nått den stora massan på samma sätt som i exempelvis USA.

 

Det blev en mycket intressant diskussion där alla bidrog med bra input och tankar kring vår frågeställning.

Checkain.se bloggade redan om vår session på lördagskvällen och där Jan Videren (som följde gårdagens konferens via Bambuser från Nairobi där han jobbar på svenska ambassaden) ger ett bra tips om att det i senaste versionen av Foursquare är mycket lättare att hitta företag i närheten som har erbjudanden för de som checkar in hos dem via Foursquare. Ännu mer anledning alltså för alla som driver en restaurang, butik osv att börja använda även denna möjlighet att locka besökare till er samt även en möjlighet att premiera de som är stamkunder eller rentav göra era besökare till stamkunder.

En monsterpostning om sin dag på SSMX skrev Daniel på sin egen blogg igår så den kan ni läsa här.

Och här kan ni se allt som folk lagt upp på Instagram med hashtag #ssmx (om du loggar in med Instagram kan du se alla bilder)

Stefan Waborg och Lukaz Lindell är de två som Bambusade mest igår.

På Flickr har det också lagts upp en hel del bilder som taggats med #ssmx.

På Twitter försvinner ju tweets efter någon dag. Men just nu finns ca 1500 Tweets att läsa här. ????

 

Tack för  ett bra arrangemang och en trevlig dag tillsammans med alla övriga deltagare på SSMX 2013!

/ Charlotte, Daniel och Peter