Lifelogging dag 3: Webbdagarna

Share on facebook
DELA
Share on twitter
TWEETA

Gratis rådgivning om digital kommunikation

Vi på Salgado hjälper företag och organisationer med strategi, utbildning och marknadsföring i sociala medier och via Googles kanaler. Vi svarar gärna på dina frågor om hur ni kan nå ut via digitala kanaler på bästa sätt.

Det har varit en mkt intensiv och inspirerande dag på Waterfront conference hela dagen idag. Många intressanta sessioner och tal och både nya bekantskaper och kärt återseende av andra vänner och branchkollegor. Och imorgon är det vår tur att föreläsa på spåret om Social medier. Det är ca 1500 personer på plats på konferensen men när vi föreläser är det fyra andra paralella sessioner som pågår. Vi hoppas på draghjälp av Hampus Brynolf som har passet precis innan oss och presenterar Twittercensus i kortform. Men Hampus konkurrerar i sin tur om en samtidig presentation av de som gjorde “The epic split” i en parallel session. Mer om det imorgon.

Det är lätt att få lite hybris när man hittar sin talar-badge i så här gott sällskap:

Salgados Peter Söderman med två stjärnor från reklambyrån Strateg i Örebro
Salgados Peter Söderman med två stjärnor från reklambyrån Strateg i Örebro

En reflektion från dagen angående lifelogging var att det bara var fem av mina Foursquare-vänner som checkade in på Waterfront idag trots att jag vet minst 10 till som var där som använder eller har använt Foursquare.

Mitt Narrative-clip fångade bland annat dessa bilder från idag:

Mer kring vad vi fångade upp på Webbdagarna kommer i senare blogginlägg och i vår livesändning på fredag kl. 12.00.

/ Daniel Erkstam

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.