Theo  Hafström
Theo Hafström

Theo
Hafström

Content Producer

theo@salgado.se
073-143 52 23

Vad har du för roll på Salgado?

– Jag arbetar som Content Producer på Salgado, vilket innebär att jag planerar och producerar innehåll för Salgados kunder – från idé till färdigt inlägg på valfritt socialt medium. För att göra det med bästa resultat gäller det att hålla koll på aktuella trender och diskurser som florerar på sociala medier, något som görs både under och efter arbetstid. Men mest efter såklart!

Vad är det bästa med att jobba på Salgado?

– Öppenheten! Det gäller både arbetet och mina kollegor. Det är väldigt inspirerande att känna att man kan föreslå smala och ibland något obskyra referenser när idéer till content ska pitchas, antingen för kund eller internt, och veta att de alltid uppskattas. Dessutom är vi väldigt öppna med varandra på kontoret, så det känns nästan fel att kalla varandra för något så sterilt som kollegor.

Vad gör du när du inte jobbar?

– Låtsas som att mitt liv är en musikvideo. Skämt åsido, musiken är min stora passion i livet och det gäller på många olika sätt. Jag har sjungit i kör sen jag var 10 år gammal och har upplevt många av mina häftigaste stunder i livet tack vare det. Sen är jag en popkulturnörd av rang och avgudar artister som sjunger bra + dansar bra + har bops och bangers i sin repertoar. I ett parallellt universum hade det varit jag. Men just nu nöjer jag mig med körsången!