Jocke i etern

Share on facebook
DELA
Share on twitter
TWEETA

Gratis rådgivning om digital kommunikation

Vi på Salgado hjälper företag och organisationer med strategi, utbildning och marknadsföring i sociala medier och via Googles kanaler. Vi svarar gärna på dina frågor om hur ni kan nå ut via digitala kanaler på bästa sätt.

Radiomikrofon

Idag gjorde vår stjärna Joakim Malmberg debut i P4 Radio Upplands fredagspanel. Vi är ju partiska men tycker han gjorde en bra insats med en spaning som bla handlade om alla dessa temadagar (som våffeldagen osv) och spekulerade kring om sociala medier har en betydelse i att lyfta dessa då det serverar alla lifeloggare en gratis anledning att Instagramma och dela något som en våffla, en semla osv. En annan sak som Jocke påpekade som jag också tänkt på är denna trend/meme med att man ska uppmana någon att dela fem vardagsbilder på Instagram eller Facebook. “Idioti” kallar Jocke det i fredagspanelen och jag är beredd att hålla med om att det är knäppt att använda kanaler som i huvudsak innehåller just vardagsbilder till en uppmaning att lägga upp fem vardagsbilder. Typ som att göra en grej av att man ska borsta tänderna fem dagar i rad på toaletten. Istället för vaddå? 🙂

Lyssna på Jockes debut som radiopratare i public service här. (Fredagspanelen börjar ca 1 tim och 31 min in i programmet)

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.