Inbjudan – Ditt digitala förtroendekapital blir avgörande

Share on facebook
DELA
Share on twitter
TWEETA

Gratis rådgivning om digital kommunikation

Vi på Salgado hjälper företag och organisationer med strategi, utbildning och marknadsföring i sociala medier och via Googles kanaler. Vi svarar gärna på dina frågor om hur ni kan nå ut via digitala kanaler på bästa sätt.

 

Salgado bjuder in dig till en kostnadsfri inspirationsföreläsning om den digitala samtiden.

Datum: 25 feb kl 16:00-17:00
Plats: Salgados kontor på Kungsängsgatan 12, Uppsala.

Vi bjuder på god dryck och tilltugg.

Att skapa ett digitalt förtroendekapital är inte nödvändigtvis detsamma som att vara aktiv i sociala medier utan att aktivt äga vad vem som helst, när som helst, kan finna när de följer dina digitala fotspår.

Att välja bort en närvaro i sociala kanaler är många gånger onödigt och vi hör det alldeles för ofta; “Det tar för mycket tid”, “Jag vill umgås med mina vänner istället för att se vad de gör på Facebook”, “Jag vill inte inte bli störd när jag jagar älg i skogen” osv. Anledningarna till varför vi ständigt och återkommande “hotar” våra nätverk med att hoppa av Facebook och andra sociala kanaler är många. Men inga av dem bottnar i den specifika sociala kanalens egentliga existens utan i våra egna tillkortakommanden gällande disciplin, vett och etikett.

Att välja bort något som kan ge dig ett bättre arbete, fler kunder, en högre lön, större nätverk samt underhålla dig och underlätta för dig är väl egentligen dumt, eller? Då sätter ju du dig själv i en situation där något ändå har makten över dig.

Kom och lyssna till Charlotte da Silva hur du istället för att bli ägd, själv äger. Såväl dina digitala fotspår som din dyrbara tid.

bokap

 

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.