Glimtar från LinkedIn-seminarium

Share on facebook
DELA
Share on twitter
TWEETA

Gratis rådgivning om digital kommunikation

Vi på Salgado hjälper företag och organisationer med strategi, utbildning och marknadsföring i sociala medier och via Googles kanaler. Vi svarar gärna på dina frågor om hur ni kan nå ut via digitala kanaler på bästa sätt.

Jag bloggade tidigare om min dragning om LinkedIn inför en publik på United Spaces. Och igår kom det upp en snyggt hopklippt video med glimtar från kvällen. Seminariet var United Spaces och det är de som gjort videon. De har gjort det med Dream Broker som filmade min föreläsning. Dream Broker är en finsk startup som går som tåget i Finland och nyligen har etablerat sig i Sverige. De har ett verktyg för enkel hantering och distrtibution av online video. Både för delning internt i en organisation och även för publik spridning. Definitivt en lösning som vi kommer att kolla in lite närmare framöver både för egen del och kanske även för kunders räkning.

skärmdump av videon

 / Daniel

 

 

 

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.