Välkommen Pontus Vinderos vår nya Google-expert!

Share on facebook
DELA
Share on twitter
TWEETA

Gratis rådgivning om digital kommunikation

Vi på Salgado hjälper företag och organisationer med strategi, utbildning och marknadsföring i sociala medier och via Googles kanaler. Vi svarar gärna på dina frågor om hur ni kan nå ut via digitala kanaler på bästa sätt.

Vi har rekryterat Pontus Vinderos som är expert på sökmarknadsföring. Rekryteringen gör att vi även kan erbjuda tjänster inom sökmotoroptimering.
Vi ser att kompetens inom sök och webb kompletterar vårt erbjudande inom sociala medier. För våra kunder är det viktigt att kunna bidra med fler delar av den digitala marknadsföringen.
Pontus Vinderos kommer senast från Region Västmanland där han jobbade som digital kommunikatör. Tidigare har Pontus arbetat som webbstrateg på bland annat Socialstyrelsen och Enköpings kommun. Under tiden som webbstrateg i Enköping utsågs kommunens webbplats till Sveriges bästa kommunwebb av tidningen Internetworld.
Pontus kommer ge oss en större möjlighet att hjälpa våra kunder att förbättra sina webbplatser utifrån ett Googleperspektiv. Hans breda kunnande om webbutveckling, webbanalys och sök ger oss nya möjligheter att hjälpa våra kunder förbättra sin digitala närvaro.
Utöver arbete som webbstrateg har Pontus Vinderos drivit flera uppmärksammade nätkampanjer ideellt. Inför valet den 9 september driver Pontus sajten Riksdagsval.info där osäkra väljare som googlar ska få information om vad de olika partierna tycker i olika frågor. Sajten ligger just nu på topp 10 på sökfrasen ”riksdagsval”.
På Salgado kommer Pontus Vinderos att arbeta med byråns befintliga erbjudanden när det gäller sökannonsering (SEM). Pontus ska även vara med och skapa ett nytt erbjudande när det gäller sökmotoroptimering (SEO).
Välkommen till oss Pontus!
/Joakim Malmberg, byråchef

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.