> Web Analytics

.

Web Analytics

Korrekt mätning är en förutsättning för att kunna mäta effekten av er digitala marknadsföring. Vi hjälper att spåra relevanta händelser på er webbplats.

En av styrkorna med digital marknadsföring är möjligheten att kunna mäta resultat av olika kampanjer. Men för att kunna göra det krävs att rätt data samlas in om era webbplatsbesökare. Det är först när spårningen är korrekt uppsatt som det går att dra rätt slutsatser. Med rätt data gör du bättre kanalval och kan optimera med hjälp av maskininlärning vid annonsering hos Facebook och Google.

Bli kontaktad av oss

Google Tag Manager

Vi hjälper till att sätta upp rätt spårning med hjälp av Google Tag Manager. Vi kan sätta upp grundläggande spårning av alla sidor för Google Analytics, Facebook Pixel eller valfritt webbanalysverktyg. Vi kan även skapa anpassade händelser som triggas vid olika aktiviteter på er webbplats, som klick på en knapp eller ifyllt formulär. Detta kan vi sedan använda för att skicka taggar till Google Analytics eller Facebook för att förbättra såväl resultatredovisning som automatisk optimering av annonskampanjer.

  • Er webbyrå behöver bara implementera en enkel kodsnutt, sedan sköts all implementering av oss.
  • Få korrekt data om hur många som besöker er webbplats och vad de gör.
  • Utnyttja styrkan i Googles och Facebooks annonssystem genom korrekt mätning av konverteringar.

Våra experter

Digital Marketing Specialist

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.