Social Media Partner

Det går fort i sociala medier. Både vad gäller utvecklingen och hur människors engagemang snabbt skiftar mellan olika tjänster och webbplatser. Med vår tjänst Social Media Partner får ni en resurs i form av en proaktiv aktör och ett bollplank både vad gäller content och strategi. Vi är en kreativ byrå som ger löpande konkreta råd, tar fram plan och analyserar er närvaro i sociala medier.

social media partner logga

Vi kan hjälpa till med viral marknadsföring och krishantering. Som kommunikationsbyrå med specialinriktning sociala medier så kan vi erbjuda en stödfunktion till er organisation där vi hjälper er i det övergripande och strategiska arbetet kring er närvaro på nätet i de för tillfället mest aktuella kanalerna i sociala medier.

Som er Social Media Partner blir vi er rådgivande partner som bevakar, analyserar, ger stöd och feedback på hur ni agerar och kontinuerliga råd för framtiden både på kort och lång sikt.

En gång i kvartalet avsätter vi en halvdag hos er där alla berörda hos er deltar och då vi går igenom aktuella läget, ger feedback på föregående period och råd för de kommande tre månaderna.

Detta ingår i Social Media Partner

Tjänsten är ett avtal i ett år där vi blir en proaktiv resurs och ett bollplank för dig inom till exempel marknadsföring eller krishantering i sociala medier.

Detta ingår:

• Förstudie: Kartläggning av nuläget, målidentifikation och resursinventering
• Analys och mediaplan.
• Social media policy.
• Förslag och utveckling av content.
• Kvartalsvis feedback, rapportering och utvärdering på plats hos er.
• Löpande rådgivning och förslag på förbättringar och optimeringar.
• Vi är ert bollplank för hur ni förbättrar er sociala närvaro.

Med tjänsten Social Media Partner har du tillgång till hela Salgados team med kompetens inom marknadsföring i sociala kanaler såsom Facebook, Instagram, Linkedin osv. Samt våra experter inom informationsdesign, copy, SEO, strategier och kreativa förslag på bra innehåll för sociala medier.

Hoppas vi får bli er Social Media Partner!

Fyll i ert telefonnummer eller emailadress, så hör vi av oss!

Kommande events

-->