> Social Content

.

Social Content

Vi kan innehåll för sociala medier. Vi hjälper er att planera ert innehåll, ta fram kreativa inläggsförslag och producera rörligt innehåll för sociala medier.

Filmklappa
Oavsett om du vill ha interaktion, räckvidd eller konverteringar är det avgörande att innehållet engagerar och rimmar väl med vad du vill uppnå, ifråga om kanal, format och utformning. Vi hjälper er att ta fram rätt innehållsstrategi utifrån målsättning och sedan skapar vi innehåll som sticker ut och stoppar tummar i flödet.

Bli kontaktad av oss

Video Production

Det går inte nog att överskatta rörligt innehåll för att förmedla sitt budskap i flera av de största digitala kanalerna. Både ifråga om att väcka mottagarnas uppmärksamhet, men också i prioritet från såväl Facebook som Google. Vi gör inte gigantiska filmproduktioner men vi vet vad som krävs för att väcka uppmärksamhet i flödena och skapar rörligt innehåll anpassat för sociala medier. Vi kan både hjälpa till med redigering av befintligt innehåll och filma ert material från scratch med mobil, kamera eller drönare.
  • Video anpassad efter digitala kanaler.
  • Allt från mobilfilmer till större produktioner och drönarfotografering.
  • Vi vet vad som krävs för att få effekt i de olika kanalerna.

Content Strategy

Med sociala mediers inträde har behovet av innehåll blivit allt större och vi vet att många företag upplever att det är svårt att komma på saker att fylla kanalerna med. Vi hjälper er att hitta en struktur för er innehållsplanering och i kreativa möten hittar vi nya vinklar på det ni vill förmedla.
  • Innehåll som matchar era målsättningar.
  • Effektiviserar produktionen.
  • Nya perspektiv på hur ni paketerar era budskap.
Barn i vår studio
Salgados studio

Studio Rental

På vårt kontor i centrala Uppsala har vi inrett en studio för mindre videoinspelningar eller för podcasters. Ni får gärna hyra in er för er inspelning. Med vår hjälp eller på egen hand.

  • Vår studio är anpassad för lättare produktion av rörligt innehåll.
  • Studion är ljudinsolerad och försedd med mörkläggningsgardiner.
  • Studion är utrustad med full ljusrigg för videoproduktion.

Referenser

Våra experter

Digital Marketing Specialist
& Content Producer

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.