> Search Marketing

.

Search Marketing

Salgado hjälper er att synas på Google sökmotor, Vi är experter på annonsering på Google, SEO (sökmotoroptimering) och Google My Business.

Dartpil

Googles sökmotor är det helt dominerande sättet att hitta på nätet. Det är en perfekt kanal för att nå era kunder i köpfasen av köpprocessen. Vi kan hjälpa er att annonsera era produkter eller tjänster på Google. Vi jobbar även med optimering av er webbplats (SEO) och er platsinformation på Google Maps (Google My Business).

Bli kontaktad av oss

Google Search Advertising

Vi hjälper er att synas på Google Search Network genom annonsering i Google Ads. Genom sök- eller shoppingannonser på relevanta sökord får ni snabba resultat av er digitala marknadsföring. Vi hjälper er med att sätta upp kampanjer mot relevanta sökfraser och tydligt uppsatta affärsmål. Under pågående kampanj sker en löpande optimering för att maximera effekten. Vi rapporterar resultaten månadsvis.

  • Målinriktad annonsering med fokus på konverteringar.
  • Vi hjälper er med rätt kampanjupplägg, annonstyper och sökord.
  • Som Google Partner har vi alltid senaste kunskapen direkt från Google.

Vi är officiell Google-partner med specialisering
på sökannonsering och mobil annonsering.

SEO – Search Engine Optimization

För att få ut maximal effekt av er webbplats är det viktigt att ert innehåll dyker upp på relevanta sökfraser när era kunder googlar. Genom SEO (sökmotoroptimering) kan vi hjälpa er att synas bättre på Googles träfflistor i det organiska träffresultatet. Vi kan antingen göra en SEO-analys med rekommendationer som punktinsats. Eller så kan vi löpande jobba med era viktigaste sökord för att skapa maximal effekt av er sökmotoroptimering.

  • Långsiktig investering i er synlighet på Google.
  • Vi hjälper er att optimera er webbplats teknik och innehåll samt inlänkar för Google.
  • Välj själva om ni behöver engångsinsats eller löpande stöd.

Google My Business

För företag med besökande kunder är Google Maps en väldigt viktig kanal. Genom Google My Business kan du säkerställa att dina kunder hittar rätt kontaktuppgifter, korrekta omdömen och relevant innehåll om ert företag. Vi hjälper att sätta upp Google My Business och coachar er i hur ni jobbar med omdömen och innehåll.

  • Prefekt kanal för lokala företag, butiker och restauranger.
  • Få korrekta uppgifter på Google Maps.
  • Vi hjälper er att få ut maximalt av Google My Business.

Referenser

Våra experter

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.