> Google

.

Marknadsföring i Googles kanaler

Vi kan hjälpa er med annonsering på Google sök, Google display och Youtube. Vi är även experter på sökmotoroptimering och webbanalys.

Telefon med loggor för olika Google-kanaler

Googles olika kanaler används dagligen av i princip alla svenskar. Vi kan hjälpa er att annonsera era produkter eller tjänster via Google Ads. Då får du synlighet i Google sök, Google display och Youtube ingår. Vi kan även hjälpa er med sökmotoroptimering, Google My Business och webbanalys.

Google Ads

Vi hjälper er att synas på Google Search Network genom annonsering i Google Ads. Genom sök- eller shoppingannonser på relevanta sökord får ni snabba resultat av er digitala marknadsföring. Vi hjälper er med att sätta upp kampanjer mot relevanta sökfraser och tydligt uppsatta affärsmål. Under pågående kampanj sker en löpande optimering för att maximera effekten. Vi rapporterar resultaten månadsvis.

 • Målinriktad annonsering med fokus på konverteringar.
 • Rätt kampanjupplägg, annonstyper och sökord.
 • Som Google Partner får vi nyheter direkt från Google.

Vi är officiell Google-partner med specialisering
på sökannonsering.

Sökmotoroptimering

För att få ut maximal effekt av er webbplats är det viktigt att ert innehåll dyker upp på relevanta sökfraser när era kunder googlar. Genom SEO (sökmotoroptimering) kan vi hjälpa er att synas bättre på Googles träfflistor i det organiska träffresultatet. Vi kan antingen göra en SEO-analys med rekommendationer som punktinsats. Eller så kan vi löpande jobba med era viktigaste sökord för att skapa maximal effekt av er sökmotoroptimering.

 • Långsiktig investering i er synlighet på Google.
 • Fokus på webbplatsens teknik, innehåll och inlänkar.
 • Välj själva, engångsinsats eller löpande stöd.

Google My Business

För företag med besökande kunder är Google Maps en väldigt viktig kanal. Genom Google My Business kan du säkerställa att dina kunder hittar rätt kontaktuppgifter, korrekta omdömen och relevant innehåll om ert företag. Vi hjälper att sätta upp Google My Business och coachar er i hur ni jobbar med omdömen och innehåll.

 • Prefekt kanal för lokala företag, butiker och restauranger.
 • Få korrekta uppgifter på Google Maps.
 • Vi hjälper er att få ut maximalt av Google My Business.

Webbanalys och spårning

Vi hjälper till att sätta upp rätt spårning med hjälp av Google Tag Manager. Vi kan sätta upp grundläggande spårning av alla sidor för Google Analytics, Facebook Pixel eller valfritt webbanalysverktyg. Vi kan även skapa anpassade händelser som triggas vid olika aktiviteter på er webbplats, som klick på en knapp eller ifyllt formulär. Detta kan vi sedan använda för att skicka taggar till Google Analytics eller Facebook för att förbättra såväl resultatredovisning som automatisk optimering av annonskampanjer.

 • Vi sköter all taggimplementering.
 • Få korrekt data om webbplatsbesökarnas beteende.
 • Utnyttja styrkan i annonssystem genom korrekt mätning.

Referenser

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.