> Marketing Training

.

Marketing Training

Vi bjuder gärna på vår kunskap genom att lära andra vad vi kan. Vi erbjuder egna utbildningar och är lärare hos bland annat Wednesday Relations.

Hantel

Salgado har en gedigen erfarenhet av att föreläsa och hålla utbildningar och workshops i en rad områden inom digital marknadsföring. Vi har föreläst på webbdagarna och Internetdagarna och är bland annat kursansvariga hos Wednesday Relations.

Bli kontaktad av oss

Course Teaching

Vi har flera uppskattade och erfarna utbildare i vårt team, med både hög kompetens och god pedagogisk förmåga. Vi skräddarsyr utbildningar för er och gör även utbildningar i egen regi om du vi kompetensutveckla som egenföretagare. Hör av dig så berättar vi om utbildningar som är på gång framöver eller tar en första avstämning om vilka kanaler, trender eller fenomen som ni vill lär er mer om. Några av våra kurser vi kan hålla hittar du under Academy.
  • Ta del av den senaste kunskapen.
  • Skräddarsydda utifrån era behov.
  • Vi kan lära ut avancerade strategier.

Inspirational Lecture

Vi är flitigt anlitade för att hålla inspirationsföreläsningar på mässor, företagsevent, kickoffer och i olika nätverk. Vill du ta ett digital avstamp eller för företagen eller få underlag för diskussioner i ämnen som Interaktionssamhället, ungas nätvanor eller Vad vet Facebook om dig? Vi tar gemensamt fram ett upplägg som passar perfekt för ditt tillfälle.

  • Perfekt på er kickoff eller företagsevent.
  • Kompetent, tänkvärt, pedagogiskt och inspirerande.
  • Anpassar innehållet efter era önskemål.

Referenser

Våra experter

Digital Marketing Specialist
& Content Producer

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.