> Influencer Marketing

.

Influencer Marketing

Nå ut med ditt varumärke via influencers. Vi hjälper er att komma i kontakt med kända influencers eller att bygga upp ett nätverk av micro influencers.

Marionettdocka

Influencer Marketing växer kraftigt. Marknaden är dock ganska oreglerad och svårnavigerad, vilket gör att det som skulle kunna vara en guldgruva lätt blir ett slöseri med resurser. Det är viktigt att analysera vilka influencers som är rätt att jobba med. Hur ser följarantal och interaktionsgraden ut? Hur ser influencerns målgrupp ut? Var befinner de sig? Vilka intressen har de? Hur pass starkt engagemang har influencern hos sin målgrupp?

Bli kontaktad av oss

Influencer Outreach

Att hitta rätt influencer på egen hand är svårt och tidskrävande. Vi hjälper er att analysera vilka influencers ni ska jobba med och får till relevanta samarbeten. Vi kan Influencer Marketing och har erfarenhet av att jobba med stora namn. Vi kan även hjälper er att hitta era microinfluencers som kan bli era viktiga ambassadörer.

  • Ökar konverteringsgraden genom influencer marketing.
  • Hittar rätt influencers för din målgrupp.
  • Mäter resultatet av varje kampanj, så att ni slipper gissa vad som fungerar.

Våra experter

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.