Facebookmarknadsföring

Mer än halva Sveriges befolkning är Facebookanvändare. I storstadsregioner och bland vissa åldersgrupper är det upp emot 75% som använder Facebook. Och som annonsör på Facebook kan du rikta dig till exakt den målgrupp du har med ditt erbjudande. Därför är köpt synlighet på Facebook de bäst spenderade marknadsföringspengarna för de allra flesta branscher.

Vad sägs om en konverteringsgrad på 20%?

Vi har med Facebookmarknadsföring kommit upp i en konverteringsgrad på 18-20% i vissa kampanjer vi genomfört åt kund. Dvs 18-20% av de som klickade på något av det vi marknadsförde genomförde ett köp eller en beställning. Dels fungerar Facebook väldigt bra tack vare möjligheten till segmentering på rätt målgrupp i frågan om ålder, kön, geografi och intressen. Men dels så uppnår man så hög konverteringsgrad med väl genomtänkt budskap som är förankrat i en tydlig strategi för företagets närvaro på Facebook i övrigt. Något vi också alltid bistår våra kunder med.

 

Både i enskilda punktinsatser och/eller så låter ni oss sköta om er löpande kampanjbudget. Vi har utbildade SEM-experter som ser Facebooks annonseringsmodul som sitt viktigaste arbetsredskap.

Fyll i ert telefonnummer eller emailadress, så hör vi av oss!

Kommande events

-->