> Display Marketing

.

Display Marketing

Nå ut med ditt varumärke på webbplatser och appar. Vi jobbar med programmatisk displayannonsering i de största displaynätverken.

Gammal TV
Vi kan programmatisk annonsering, det vill säga att annonsera via en annonsplattform med budgivning. För oss är det viktigt att kunna mäta hela vägen från visning till konvertering. Därför passar de största plattformarna och nätverken oss bäst. Vi hjälpa er att få ut maximal effekt av Google Display Network och Facebook Audience Network.

Bli kontaktad av oss

Google Display Network

Vi kan hjälpa er att synas på Google Display Network. Det är ett närverk av webbplatser och appar som är anslutna till Google. Fördelen med Googles displaynätverk jämfört med andra är Googles kraftfulla maskininlärning som gör att vi kan rikta displayannonser till precis rätt målgrupp. Du kan nå personer utifrån demografi, vad de vill köpa eller hur de interagerat med er tidigare.

  • Googles Display-nätverk når fler än 90 procent av alla internetanvändare enligt Comscore.
  • Perfekt kanal för retargeting mot tidigare webbplatsbesökare.
  • Innefattar populära Google-webbplatser som Gmail och Youtube.

Facebook Audience Network

Som ett komplement till vår annonsering på Facebook och Instagram kan du få hjälp av oss att synas på Facebook Audience Network. Det är samma avancerade annonssystem som Facebook fast i andra appar och mobilwebbplatser. Facebook Audience Network är en perfekt kanal för dig som ska lansera en ny app.

  • Utöka Facebook-marknadsföringen till andra webbplatser och appar.
  • Perfekt kanal för att lansera nya appar.
  • Samma avancerade målgruppshantering som annonsering på Facebook och Instagram.

Våra experter

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.