> Digital Strategy

.

Digital Strategy

Salgado vässar er digitala strategi, i allt från punktinsatser i workshops till mer omfattande insatser över tid, som er digitala partner.

Kompass

De allra flesta av oss använder digitala kanaler och sociala medier privat, men hur gör din organisation eller ditt företag för att omvandla digital närvaro till faktiskt affärsnytta? Och är din strategi dynamisk och följer utvecklingen? Människors engagemang skiftar snabbt mellan olika tjänster och webbplatser. Vi är experter på hur de digitala och sociala kanalerna används, och vi kan vara ert strategiska bollplank.

Bli kontaktad av oss

Digital Partner

Många företag har redan en webbplats, en Facebooksida och ett Instagramkonto, men är det solklart hur era digitala insatser ska generera affärsnytta eller bir det mest ett huvudbry vad ni ska säga och tid som läcker till att ta fram inlägg som bara de närmast sörjande ger en tumme upp. Som er digitala partner hjälper vi er att ta fram relevanta nyckeltal, mätbara mål och en tydlig strategi för hur vi tillsammans ska nå dem. Genom kontinuerlig uppföljning och support implementerar vi planen tillsammans.
  • Uppdaterade med trender och senaste nytt från relevanta kanaler.
  • Effektivisera era insatser och investeringar över tid.
  • Utmanar med frågor för att ni inte ska fastna i gamla hjulspår.

Strategy Workshop

Har ni just börjat jobba med er digitala marknadsföringsstrategi men känner att det vore bra med inputs för att försäkra att ni är på rätt spår? Eller kanske att ni vill se om er befintliga strategi kan vässas ytterligare. Vi skräddarsyr ett upplägg för där vi under en workshop tar er strategi till en ny nivå.
  • Skräddarsydda en workshops utifrån era behov.
  • Bred kompetens och gedigen erfarenhet av både B2b och B2C.
  • Effektiviserar och utvecklar er digitala marknadsföring.

Referenser

Våra experter

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.