> Chatbot

.

Chatbot

Vi producerar och ger råd om chatbotar. Varje leverans är unik utifrån era förutsättningar och behov. Ta nästa steg med conversational marketing.

Chatbot

En chatbot är en AI-driven mjukvara med chattfunktion som kan kommunicera med era kunder. Med en chatbot kan ni öka tillgängligheten för era kunder då den kan svara dygnet runt. Chatbotar kan också lösa problem och spara tid för er internt. För kunden går det snabbt och enkelt att få hjälp.

Psst… Facebook uppmärksammar Salgados arbete med Chatbot för Isbjörn of Sweden. Nu finns en Case Study på Facebooks globala sajt för företag. 

Rådgivning om chatbotar

En chatbot har många olika användningsområden. Vi hjälper er att identifiera användning av chatbotar för just er. Vi analyserar vilka konkreta uppgifter och problem som en chatbot kan lösa. Vi kikar även på hur en chatbot kan effektivisera era interna processer.

Produktion av chatbotar

Vi har erfarenhet av att producera chatbotar i de vanligaste verktygen. Genom vår kunskap om marknadsföring i sociala medier kan vi även väva in chatbotar som en naturlig del av er digitala marknadsföring.

Events

Referenser

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.