> Chatbot

.

Chatbot

Vi producerar och ger råd om chatbotar. Varje leverans är unik utifrån era förutsättningar och behov. Ta nästa steg med conversational marketing.

Chatbot

En chatbot är en AI-driven mjukvara med chattfunktion som kan kommunicera med era kunder. Med en chatbot kan ni öka tillgängligheten för era kunder då den kan svara dygnet runt. Chatbotar kan också lösa problem och spara tid för er internt. För kunden går det snabbt och enkelt att få hjälp.

Psst… Facebook uppmärksammar Salgados arbete med Chatbot för Isbjörn of Sweden. Nu finns en Case Study på Facebooks globala sajt för företag. 

Rådgivning om chatbotar

En chatbot har många olika användningsområden. Vi hjälper er att identifiera användning av chatbotar för just er. Vi analyserar vilka konkreta uppgifter och problem som en chatbot kan lösa. Vi kikar även på hur en chatbot kan effektivisera era interna processer.

  • Hjälp med att identifiera era behov.
  • Kreativa koncept för er nya chatbot.
  • Rådgivning om tekniska lösningar.

Produktion av chatbotar

Vi har erfarenhet av att producera chatbotar i de vanligaste verktygen. Genom vår kunskap om marknadsföring i sociala medier kan vi även väva in chatbotar som en naturlig del av er digitala marknadsföring.

  • Skapa er nya chatbot utifrån era unika behov.
  • AI-träning av chatbot med relevanta frågor.
  • Integration med era sociala kanaler.

Events

SEO grundkurs

I en tvåtimmars grundkurs får du med dig alla grundläggande byggstenar för att komma igång med och förbättra er hemsida. Du får lära dig hur du gör en sökordsanalys och vilka rankingsfaktorerna är.

Grundkurs i Google Ads

Under tre timmar får du lära dig grunderna i att annonsera på Googles plattformar. Vi går igenom de olika formaten, hur du skapar kampanjer och optimerar dem mot rätt nyckeltal. Häng med!

Content för sociala medier

Lär dig hur du skapar content som engagerar din målgrupp. Vi går igenom vikten av att anpassa innehåll och budskap till olika målgrupper och olika format och ger en kartläggning av olika redigeringsverktyg.

En intro till Chatbots

I den här kursen går vi igenom grunderna i vad en chatbot är, hur den fungerar och vad den kan bidra med i olika branscher. Vår Chatbot Specialist Oscar Flores Peña lämnar ingenting obesvarat.

Referenser

Vad kul att du vill prata med vår uggla. Tyvärr har vi ingen pratande uggla. Men skicka din fråga till oss så svarar våra kloka medarbetare.